Klubben

Affenpinscherklubben bildades 1993. Affenpinscherklubben är ansluten till Svenska Kennelklubben (SKK) som i sin tur har specialklubbar under sig. Afffenpinscherklubben ingår tillsammans med ytterligare fyra rasklubbar i Svenska Schnauzer-Pinscherklubben (SSPK)

Som medlem i Affenpinscherklubben har Du flera olika förmåner bland annat rådgivning i avels – och övriga hundfrågor, förmånliga medlemsaktiviteter och medlemstidningen Affenbladet.

Affenpinscherklubben (APK) är en liten men aktiv rasklubb för en liten men aktiv hundras.
Vi i klubben gör vårt yttersta med ideellt arbete för vår charmiga ras och våra medlemmar.

Gemensamt smörgåsbord på Affenpinscherspecialen 2005.
Foto: Jonny Wessberg

Medlemsmöten med aktiviteter, föreläsningar, kurser och naturligtvis utställningar står på agendan varje år. Vi anser det väl så viktigt att under våra arrangemang ge möjlighet för oss och våra medlemmar att träffas, prata, diskutera och utbyta erfarenheter och tips; att ha trevligt helt enkelt.

Viktiga datum

16-17/12 2017
Stockholm Hundmässa

18/2 2018
Årsmöte

Styrelsen informerar

Styrelsen har beslutat att från och med nr. 1-15 publicera vår klubbtidning Affenbladet även på hemsidan. Läs mer här.

info@affenpinscher.se

pg. 643 75 41-3